Yhdistyksen perustaminen

ArsLiminka ry:n taide- ja kulttuuriyhdistys perustamiskokous pidettiin 23.3.2011 Limingan taidekoululla. Perustamiskirjan allekirjoitti 20 henkilöä.

Kuva perustamiskokouksesta.

Yhdistyksen toiminta

ArsLiminka järjestää vuosittain 2-4 yhteisnäyttelyä/tapahtumaa. Vuonna 2017 ArsLiminka oli yhtenä merkittävänä tekijänä Abraham Ojanperä Ooppera-produktiossa.

ArsLiminka on yhteisöllisellä toiminnallaan osoittanut tärkeän paikkansa Limingan ja lähikuntien taide- ja kulttuurielämässä. Limingan kunta myönsi ArsLimingalle kulttuuripalkinnon vuonna 2012.

Limingan kunnan apuraha

Limingan kunta on merkittävästi tukenut ArsLimingan toimintaa muun muassa vuosittaisella kulttuuriapurahalla.

Suomen kulttuurirahaston apuraha

ArsLiminka ry sai Suomen kulttuurirahaston apurahan Abraham Ojanperä Ooppera-produktion tukemiseen.